La Noemí i la Noelia moltes vegades compren verdures que queden oblidades al fons de la nevera. Com diu l’Ada, “verdures velles, solució pragmàtica: cremes o guisats!”. Per això, en aquest capítol cuinen un fricandó de verdures. El plat perfecte per aprofitar tots els aliments de la nevera.

Ingredients per fer fricandó de verdures:

– verdures velles: bròcoli, coliflor, mongetes i pastanagues
– farina
– ametlles
– una torrada
– vi blanc
– 1 gra d’all escalivat
– brou de verdures
– sofregit de ceba i tomàquet
– bolets saltats
– oli d’oliva
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació de fricandó de verdures:

1.- Enfarinem les pastanagues i les fregim amb oli d’oliva. Les reservem.
2.- Escaldem la resta de verdures.
3.- Hi posem el sofregit de ceba i tomàquet.
4.- Fem una picada amb les ametlles, la torrada, l’all escalivat i el vi blanc.
5.- Barregem la picada amb la ceba i el tomàquet i hi afegim les pastanagues.
6.- Ho cobrim amb el brou de verdures i fem el guisat, fins que quedi una textura de salsa.
7.- Finalment hi posem els bolets i les verdures escaldades. Ho rectifiquem de sal.