La Noemí i la Noelia moltes vegades compren verdures que queden oblidades al fons de la nevera. Com diu l’Ada, “verdures velles, solució pragmàtica: cremes o guisats!”. Per això, en aquest capítol cuinen un fricandó de verdures. El plat perfecte per aprofitar tots els aliments de la nevera.

Ingredients per fer fricandó de verdures:

– verdures velles: bròcoli, coliflor, mongetes i pastanagues
– farina
– ametlles
– una torrada
– vi blanc
– 1 gra d’all escalivat
– brou de verdures
– sofregit de ceba i tomàquet
– bolets saltats
– oli d’oliva
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com escaldar verdures ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/escaldats-rostits-recepta/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Preparació de fricandó de verdures:

1.- Enfarinem les pastanagues i les fregim amb oli d’oliva. Les reservem.
2.- Escaldem la resta de verdures.
3.- Hi posem el sofregit de ceba i tomàquet.
4.- Fem una picada amb les ametlles, la torrada, l’all escalivat i el vi blanc.
5.- Barregem la picada amb la ceba i el tomàquet i hi afegim les pastanagues.
6.- Ho cobrim amb el brou de verdures i fem el guisat, fins que quedi una textura de salsa.
7.- Finalment hi posem els bolets i les verdures escaldades. Ho rectifiquem de sal.