Què faig avui per sopar? és una pregunta que ens fem gairebé cada dia. Si et falta inspiració culinària, el #QFAXS i les receptes de cuina sostenible d’Ada Parellada et salvaran la vida.

I no ho farà des d’un punt de vista teòric, sinó en situacions reals de famílies, també, reals. L’Ada Parellada ajudarà a planificar el menú per a tota la setmana de sis famílies molt diferents, amb necessitats diverses i problemes per conciliar el seu dia a dia amb una cuina saludable i que no els compliqui més la rutina. Solucions pràctiques per al dia a dia, com propostes per a nens als quals no els agrada la verdura; cuinar amb restes per evitar el malbaratament d’aliments; cuinar quan es viu sol o cuinar per a sopars multitudinaris; receptes per a vegetarians o per a fer dieta, i tècniques bàsiques que ens poden ajudar en multitud de receptes, com sofregits, escabetxos, salses, etc.

‘Què faig avui per sopar?’ és una proposta de Camille Zonca per a betevé amb la presència d’Ametller Origen.