Cascada d'aigua virtual sobre la façana de betevé creada pel festival Llum BCN

La façana de betevé es converteix en una cascada d’aigua virtual durant el festival Llum BCN 2019. La projecció es pot veure a la plaça de Tísner des del 15 al 17 de febrer i, a partir de les 19 h d’aquest divendres. La instal·lació interactiva Next Nature, de l’artista Román Torre, permet als visitants integrar-se en un paisatge de serenor com si l’aigua els caigués al damunt.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Llum BCN 2019: Totes les instal·lacions en un mapa” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/agenda/llum-bcn-2019-festival-barcelona-poblenou/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Next Nature és una de la vintena de creacions artístiques que es poden veure al festival Llum BCN des d’aquest divendres fins diumenge als carrers del Poblenou. També es podran visitar una quinzena d’instal·lacions lumíniques ideades per alumnes de les escoles d’art, disseny i arquitectura de Barcelona.

Paral·lelament a aquest esdeveniment se celebra l’OFF Llum BCN 2019, organitzat per Poblenou Urban District i que fa una proposta alternativa amb instal·lacions lumíniques de petit format a galeries i altres espais.