Al Jordi i al Marià els encanta fer festes a casa i convidar amics a sopar. Han demanat ajuda a l’Ada perquè necessiten algunes receptes que siguin senzilles però que deixin bocabadats a tots els seus convidats. Això no és problema per a l’Ada, que amb les quatre coses de la nevera del Jordi i el Marià i un extra que ella mateixa ha portat, farà un cruixent de verdures, bolets i foie-gras.

Ingredients per preparar cruixent de verdures, foie-gras i bolets:

– 4 làmines de pasta brick
– espàrrecs escaldats
– pastanaga escaldada
– mongeta tendra escaldada
– bolets saltats
– una terrina de semicuit d’ànec
– ceba sofregida
– oli d’all i julivert
– sal
– pebre

Per a la salsa de pebrot vermell:

– 4 pebrots del piquillo
– un rajolí de vi blanc
– ceba sofregida
– oli d’all i julivert
– 100 ml de nata líquida
– una mica de sal
– tomàquet en oli essencial

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació del cruixent de verdures, foie-gras i bolets:

1.- Barregem les verdures i els bolets.
2.- Farcim amb la barreja una fulla de brick i hi posem un bocí de semicuit. Ho tanquem i ho coem al forn a 180º durant 20 minuts.
3.- Mentrestant, preparem la salsa. Coem la ceba amb l’all, el julivert i el vi blanc. Hi afegim la nata i ho reduïm una mica. Després hi afegim els pebrots del piquillo i ho triturem.
4.- Servim una base de la salsa de pebrots i ho posem a sobre el caneló de brick.
5.- Per últim, hi afegim una mica de tomàquet en oli ben colat.