Manuel Valls

El consell de direcció d’UPyD ha acordat sumar-se a la plataforma electoral que lidera l’ex-primer ministre francès i candidat a l’alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, per a les eleccions municipals del 26 de maig. Durant les pròximes setmanes hi haurà noves reunions per concretar els detalls de la seva integració en la candidatura, que podria suposar l’entrada representants d’UPyD a la llista electoral.

En un comunicat, UPyD argumenta que, “davant la política municipal del sectarisme i l’enfrontament dels últims anys”, cal defensar un projecte de ciutat que aposti per una Barcelona “oberta, cosmopolita, plena d’oportunitats i preocupada pel futur i benestar de tots els barcelonins”. “Des d’UPyD donem suport al candidat Manuel Valls perquè considerem que pel seu pragmatisme, moderació i trajectòria política és l’únic que pot liderar aquesta transformació i garantir que Barcelona torni a ser motor de Catalunya, Espanya i Europa”, ha assenyalat el portaveu nacional d’UPyD, Cristiano Brown.

La direcció d’UPyD ha acordat així unir-se a la plataforma electoral liderada per Valls, que ja té el suport de Ciutadans i el partit liberal catalanista Lliures.