De les milers d’imatges que s’han publicat de la manifestació contra el judici del procés, n’hi ha una que ha provocat especial rebombori a les xarxes socials. Es tracta d’un vídeo en què apareix el candidat del PP a l’alcaldia Josep Bou. A les imatges està situat enmig dels manifestants i fa un gest que alguns han interpretat com una “simulació d’un tret a una manifestant”. Ho ha denunciat, per exemple Jordi Magrinyà, que formarà part de les llistes de la CUP per Barcelona.

El candidat a l’alcaldia del PP, però, ha negat les acusacions i acusa la CUP de divulgar “fake news”. A través de les xarxes socials, ha explicat que va anar a la manifestació i que va constatar que va ser un fracàs. Ha publicat, a més, el vídeo sencer de l’acció.

 

Altres usuaris de Twitter afirmen que Bou anava acompanyat d’una persona “que el gravava” i que portava un micròfon a la jaqueta.

Des de l’equip de Bou afirmen que alguns manifestants li van retreure a Bou la seva presència a la protesta.  I confirmen que el candidat del PP anava acompanyat per una persona del seu equip, tal com ha fet en altres ocasions similars.

El gest de Josep Bou també ha estat criticat pel tinent d’alcalde Jaume Asens a través de les xarxes socials.

Un tuit, però, que ha desaparegut del seu perfil poca estona després de ser publicat.