El portaveu del Grup Municipal de TriasxBCN, Jordi Martí Galbis, ha retret a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, haver aprovat el pressupost municipal del 2024 en solitari, a través de la qüestió de confiança. “Podem tenir un pressupost molt expansiu, però tenim un govern sense nord i sense tenir clar on portar Barcelona“, ha dit el regidor a través d’un vídeo que ha difós la formació.

En aquest sentit, els de Trias per Barcelona també critiquen que els comptes que ja han entrat en vigor aquest dijous són “de continuïtat respecte a les polítiques que va fer Ada Colau” els darrers vuit anys i, per això, creuen que la ciutat “seguirà tenint els mateixos problemes”. També avisen que, tot i tenir pressupost, “es manté un govern feble i que treballa en precari, amb només 10 regidors“.

Sobre la possibilitat d’ampliar el govern municipal, precisament aquest mateix dijous al matí, Jaume Collboni ha fet una picada d’ullet a ERC en una entrevista a Catalunya Ràdio: “El pressupost va ser acordat amb Esquerra. Això no vol dir res ara mateix, però som un govern que ja hem fet acords importants amb ERC”, ha dit.