Carles Puigdemont ha participat aquest divendres al vespre en un acte de campanya de les eleccions generals del 28-A, en el qual ha avisat que Junts per Catalunya no portarà cap “xec en blanc” al futur govern de Madrid. A través d’un vídeo, el líder de JxC ha afirmat que cal negociar “amb qualsevol govern” de l’Estat que sorgeixi dels comicis.

La número dos de la candidatura, Laura Borràs, ha llegit una carta escrita des de la presó pel cap de llista, Jordi Sànchez, en què ha remarcat que “anirem a fer política, a negociar, a desbloquejar, a frenar la dreta i l’espanyolisme ranci, tant de Vox com del PSOE, que també té molt nacionalisme espanyol ranci”.

Laura Borràs també s’ha dirigit als qui asseguren que els referèndums divideixen i els ha etzibat: “Franco també deia que la democràcia dividia”. També ha demanat a la societat catalana que no quedi “anestesiada” ni oblidi la situació dels líders sobiranistes presos.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]