El candidat d’En Comú Podem a les eleccions generals del 28-A, Jaume Asens, ha reivindicat la seva candidatura com la que “podrà treure els presos polítics de les presons”. Asens ha assegurat que són l’opció del “republicanisme efectiu” i no el de “la gesticulació i retòrica”, en al·lusió als partits independentistes.

En un acte de campanya a Santa Coloma de Gramenet, el candidat dels comuns ha dirigit les seves crítiques a Esquerra Republicana. Ha advertit que un vot a ERC és “llançar una moneda a l’aire i jugar a la ruleta russa”. Per Asens, els republicans no són “creïbles” perquè “un dia diuen que volen pactar amb els comuns” i l’altre “s’entenen amb el partit del 3 % i les retallades”.

Asens també s’ha referit al PSOE i ha demanat als “socialistes de cor” que votin En Comú Podem si no volen “entregar les claus de La Moncloa a l’Ibex-35″.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]