ERC no és només el vot útil a les eleccions generals, sinó el “triple vot útil”. Així ho ha defensat aquest divendres el president del Parlament, Roger Torrent, que ha assegurat que la seva formació representa el “triple vot útil” perquè “pararà els peus a l’extrema dreta i al feixisme”, impedirà un Govern espanyol del PSOE amb Cs i presentarà una solució democràtica al conflicte català.

El número dos d’ERC a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha aparegut per sorpresa a l’acte, celebrat a Granollers. Rufián ha reiterat que a l’estat espanyol arriben “temps foscos” i que plantar cara i dir la veritat “tindrà un cost més alt que mai”. “És més perillós el comitè de defensa de l’Ibex-35 que no pas els CDR”, ha reflexionat irònicament.

Rufián ha lamentat un cop més l’empresonament del líder d’ERC i cap de llista, Oriol Junqueras, i ha considerat que amb 50 anys i reclamant-li 25 anys de presó és com si se’l condemnés a una “cadena perpètua”. “Estiguem a la seva altura”, ha reclamat.

Eixamplar la base

Torrent també ha subratllat que la millor manera de fer república és “fer republicans”. Per això, ha dit que cal aprofitar cada elecció per sumar gent i fer republicans a tots els barris, places i ciutats. Ha assenyalat que el partit no ha nascut només per fer front a la repressió ni per resistir “sinó per guanyar”. En aquest sentit, el candidat a les eleccions espanyoles, Joan Josep Nuet, ha reclamat que “no es perdi ni un sol” vot perquè en funció del resultat les coses “poden canviar”.

L’acte també ha comptat amb els parlaments del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; de la diputada i candidata al Congrés per Barcelona, Carolina Telechea; i de la candidata republicana a l’alcaldia de Granollers, Núria Maynou.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]