La candidata dels socialistes per Barcelona, Meritxell Batet, ha demanat a la resta de partits que “desterrin la intolerància i el joc brut” de la campanya electoral. Ho ha fet després que el PP llancés una iniciativa anomenada Falcón Viajes, en la qual critiquen els viatges que ha fet Pedro Sánchez en els mesos que ha estat president del Govern. Els socialistes han portat el cas a la fiscalia perquè suposadament s’han utilitzat imatges de les filles del president espanyol, tot i que el PP ho nega.

A l’altra cara de la moneda, Batet també ha criticat l’incident a la UAB amb la candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo. La candidata socialista ja va condemnar aquests fets a través de les xarxes. “Encara no fa 24 hores que ha començat la campanya i ja hem vist coses que no són gaire edificants“, ha dit. Tot plegat ha estat en el primer acte de la campanya per a les eleccions generals, que els socialistes han fet a Vilanova i la Geltrú.

Alternativa a un govern de dretes

Els socialistes s’han postulat com l’opció d’esquerres. Ha retret als independentistes que no donessin suport als pressupostos de l’Estat. Meritxell Batet ha alertat d’un possible govern de dretes. “No sabem quin serà l’ordre, però si sumen, pactaran“, ha dit, en referència al PP, Ciutadans i Vox. “Si poguessin abaixar el salari mínim interprofessional, ho farien”, ha afegit la candidata socialista per Barcelona.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]