Valents no ha obtingut representació i es queda fora de l’Ajuntament. La candidata de la formació, visiblement afectada, ha comparegut davant d’una vintena de militants que l’han aplaudida. Malgrat la derrota a les urnes, Eva Parera, ha explicat que en els resultats de les eleccions hi ha una bona notícia: “Colau ja no serà alcaldessa, ens n’hem de congratular, hàgim tingut els resultats que hàgim tingut, és una bona notícia i ho comparteixo amb la ciutadania de Barcelona”.

Tot i no aconseguir cap regidor, ha llançat un missatge positiu: “Estem satisfets, hem tingut el doble de votants d’una marca consolidada com és Vox ara fa quatre anys”, ha dit.

Felicita Trias, el “candidat de Puigdemont”

La cap de llista de Valents ha felicitat el guanyador de les eleccions, Xavier Trias. Ara bé, ha fet saber que és una “mala notícia” que Puigdemont celebri la victòria de qui ha anomenat “el seu candidat”. “Tot el que se celebri des de Waterloo és dolent per a Catalunya”, ha etzibat

Valents encara té “recorregut”

En el discurs, Eva Parera ha assegurat que la seva formació, que es va crear fa poc més d’un any, és un projecte necessari: “Valents encara té recorregut, és un partit català i és el que necessiten els constitucionalistes catalans. Continuarem lluitant i us seguirem veient”, ha assegurat.

Considera que a Valents li ha passat factura ser una formació molt nova i que les municipals s’hagin celebrat a les portes d’unes eleccions al Govern espanyol. “Malauradament, hem estat competint amb unes generals“, ha lamentat la candidata.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?