La candidata de Ciutadans a les eleccions del 2023, Anna Grau, ha reconegut en roda de premsa que no hauria pensat que obtindrien un resultat tan clar en aquestes eleccions. Grau ha volgut assumir personalment el mal resultat dels comicis i ha assegurat que li “ha faltat temps i espai per mobilitzar” els votants. La candidata ha fet aquestes declaracions acompanyada del president del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, i la resta de membres de la candidatura.

“Ciutadans resisteix, insisteix i persisteix”

Grau ha repetit la frase amb què va començar la campanya: “Ciutadans resisteix, insisteix i persisteix” i ha assegurat que a partir de demà continuarà treballant. També ha afegit que dimarts que ve encara anirà a la plaça de la Bonanova a denunciar les ocupacions d’El Kubo i La Ruïna.

No renuncia a seguir-ho intentant

Grau ha explicat que han estat unes eleccions molt disputades i ha explicat que “hi ha hagut un vot útil” que Ciutadans no ha sabut capitalitzar. “Em sento responsable de no haver-ho aconseguit i no renuncio a continuar-ho intentant”, ha assegurat.

Per la seva banda, Carrizosa ha reconegut que no és “la nit més alegre” de les seves vides. “És una nit difícil i trista”, però ha assegurat que en política és possible revertir aquestes situacions.