El candidat del Partit Popular, Daniel Sirera, ha estat el primer a comparèixer, poc abans de tres quarts de deu. Amb una emoció visible i a ritme de rumba s’ha felicitat pels quatre regidors que ha obtingut —el doble que els dos actuals— i ha subratllat que “el PP torna amb força i ganes”. Ha assegurat que es “deixaran la pell per portar el canvi a Barcelona” i ha felicitat el guanyador, Xavier Trias, sense entrar en més detalls sobre possibles pactes.

Daniel Sirera i la conga del PP

En la compareixença que ha fet acompanyat d’un centenar de militants i simpatitzants, Sirera ha destacat que “Colau ha perdut les eleccions” i ha explicat que el “PP té els braços oberts” a tots els votants de Ciutadans i de Valents. També ha valorat com un èxit la crida al vot útil que ha fet durant la campanya. Sirera, a més, ha aplaudit Xavier García Albiol per la majoria absoluta que ha assolit a Badalona i, en l’àmbit estatal, ha destacat que “Sánchez ha perdut les eleccions, mentre que el PP les ha guanyat”.

Membres del PP ballant una conga per celebrar els resultats d’aquest 28-M

Una nit electoral de remuntada per al PP, que ha aconseguit remuntar el mínim històric de dos regidors d’ara fa quatre anys. Uns resultats que la candidatura popular ha celebrat amb una festa amb cançons dels vuitanta i fent una conga encapçalada per Sirera al ritme de la cançó ‘Follow the leader’.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?