Ernest Maragall

El candidat d’ERC a l’alcaldia, Ernest Maragall, ha aprofitat les baixes de Gala Pin i Mercedes Vidal a la llista d’Ada Colau a les eleccions municipals del 2019 per carregar contra els comuns. En una piulada a Twitter, Maragall diu que cada dia que passa Barcelona en Comú és un “equip en desbandada, un projecte esgotat i un govern unipersonal”.

L’alcaldable dels republicans ho contraposa amb l’equip d’ERC. “El nostre projecte per a Barcelona creix i s’enforteix”, diu Maragall, que destaca la incorporació d’Elisenda Alamany, exdiputada dels comuns a la candidatura d’ERC.

Eloi Badia respon: “ERC fa lloc a trànsfugues”

El regidor Eloi Badia (BComú) ha replicat el tuit d’Ernest Maragall. En una piulada, acusa ERC de “decapitar” Alfred Bosch, que recorda que va guanyar unes primàries. També assenyala que Joan Josep Puigcorbé va acabar escindit d’ERC i que Trini Capdevila no continuarà. A més, Badia diu que a la llista “s’ha fet lloc a trànsfugues i gent d’altres municipis”, en al·lusió a Elisenda Alamany i Miquel Puig. “Ernest Maragall porta tota la vida vivint de la política”, conclou.