L’empresari alemany i espanyolista Karl Jacobi ha demanat la col·laboració de la ciutadania per completar la seva llista per a les eleccions municipals 2019. Jacobi ha difós un vídeo a Twitter en què demana “ajuda” per tenir tots els noms de la candidatura abans de dilluns de la setmana vinent, quan finalitza el termini per presentar les llistes davant la Junta Electoral de Barcelona. “Només em falten algunes persones, sobretot dones”, ha dit.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Calendari de les eleccions municipals del 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/quan-son-les-eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Amb l’objectiu de tenir la candidatura a punt al més aviat possible, Karl Jacobi ha deixat clar que no cal que els futurs integrants de la llista visquin a Barcelona. “No tingueu por. És un pur formalisme per tancar la llista. No compromet a res”, ha afegit. Seguidament, ha facilitat el seu contacte per a totes aquelles persones que estiguin interessades a formar part del projecte de Jacobi.


Karl Jacobi va anunciar que es presentaria a les municipals amb el partit d’extrema dreta Nosotros. Però un mes i mig després l’empresari va decidir liderar una candidatura independent i va trencar relacions amb l’organització d’ultradreta. Fins ara, Jacobi ha proposat fer 300.000 pisos en una illa artificial davant de la ciutat.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Eleccions Municipals 2019 a Barcelona | Últimes notícies” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]