La candidata de Barcelona en Comú a la reelecció, Ada Colau, ha fet la porra de betevé per a les eleccions municipals del 2019. L’alcaldessa pronostica que la seva candidatura guanyarà el 26 de maig amb 12 regidors, un més que en les eleccions del 2015. La seguiria amb distància Ernest Maragall (ERC), a qui augura nou regidors. Els segueixen el PSC (set), JxC (sis) BxC (cinc) i la CUP (dos). Colau creu que ni el PP ni Barcelona És Capital no aconseguiran representació al consistori.

porra colau eleccions municipals 2019

Ada Colau va fer la porra de betevé als estudis de la televisió de Barcelona, minuts després de fer l’entrevista al programa ‘bàsics’.

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats, que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

Per saber com quedarà constituït l’Ajuntament de Barcelona després del 26 de maig, podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.