500 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest dissabte al migdia pels carrers de Barcelona convocats pel partit d’extrema dreta Vox per exigir la dimissió del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. Segons el diputat al Congrés, Ignacio Garriga, Sánchez ha fet una gestió de la crisi del coronavirus “criminal”.

Garriga ha dit que ha estat una manifestació sense precedents a Barcelona i que marca un abans i un després de la formació a Catalunya. “És un èxit sense precedents. A Catalunya no havia vist mai una caravana patriòtica que s’hagués posat dempeus, que ha dit prou a aquest govern de la ruïna, de la misèria i que, alhora, està reclamant llibertat”, ha dit.

Ignacio Garriga (Vox)

La manifestació ha estat una marxa en cotxe o en moto que ha sortit a les 12 h de la plaça de Francesc Macià, ha recorregut tota la Diagonal fins al passeig de Sant Joan i ha arribat a la Delegació del Govern, al carrer de Mallorca. Els manifestants duien banderes espanyoles i del partit Vox i cartells demanant la dimissió de Sánchez.