Imatge enviada per Junts x Catalunya per mostrar la deixadesa en el manteniment del verd a Barcelona
Foto: Junts x Catalunya

El Grup Municipal de Junts per Catalunya ha preguntat al govern de Barcelona “si la deixadesa i brutícia que s’acumula a jardins, parcs i escocells ja forma part de la nova gestió del verd de la ciutat“. La portaveu adjunta de JxC, Francina Vila, ha demanat “si tot això és fruit de la davallada de serveis de Parcs i Jardins” a causa de la crisi pel coronavirus.

Francina Vila ha reclamat al govern d’Ada Colau “un replantejament del nou programa de manteniment” i ha dit que “hi ha una altra manera de renaturalitzar Barcelona“. Vila ha explicat que en les darreres setmanes el seu grup ha rebut moltes queixes de la ciutadania “pel mal estat en el manteniment i la neteja del verd de la ciutat”. En aquest sentit, JxC ha reclamat al govern “que de nou posi en marxa tots els treballs ordinaris per deixar el verd de la ciutat en condicions”.

Francina Vila ha posat en relleu que Barcelona té una “tradició històrica d’arquitectes i paisatgistes, com Nicolau Rubió i Tudurí, reconeguda internacionalment”. També ha recordat que el darrer ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una iniciativa del grup de JxC “per incrementar en 140 hectàrees el verd de la ciutat amb una nova gestió de l’aparcament que permeti fer les voreres més amables i més verdes”.