El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, ha valorat positivament la gestió de la crisi del coronavirus que està fent el govern municipal. “Ho ha fet prou bé”, ha dit en una entrevista a betevé. Bou ha valorat especialment les mesures per controlar el confinament per part de la Guàrdia Urbana i el pla de xoc per a l’economia de les empreses, que flexibilitza, ajorna o suspèn el pagament de taxes. Ara bé, Bou també ha recordat que durant l’estat d’alarma el consistori veu reduit el marge de maniobra per prendre decisions.
El líder del PP a la ciutat no ha tingut tan bones paraules per al president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés. En els dos casos qualifica les seves posicions de “vergonya” per les crítiques que fan a la gestió del Govern espanyol en la crisi del coronavirus.
Bou diu que “ara és moment de donar suport i no dividir ni enfrontar” administracions. Pel que fa a la presència de militars a Barcelona, diu que són benvinguts perquè fan coses on “Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra no arriben”.