Jordi Fexas (ERC) i Inma Delgado (PP) han pres possessió aquest dilluns com a regidors de l’Ajuntament de Barcelona, i ho seran durant un termini fugaç de sis setmanes, fins les eleccions del 28-M. Fexas ho ha fet en substitució de Marina Gassol, que va morir el mes passat, i Delgado ocuparà l’escó de Josep Bou, que es va acomiadar del ple de març. Tots dos han pres possessió del càrrec quan queda poc més d’un mes per a les eleccions municipals del 2023.

Durant l’acte, l’alcaldessa Ada Colau ha tingut paraules de record cap a Marina Gassol. També hi han estat presents els líders municipals dels dos partits i candidats a l’alcaldia de Barcelona: Daniel Sirera i Ernest Maragall.

Després de prendre possessió del càrrec, Jordi Fexas (ERC) amb ironia ha dit que “seré tan breu com el meu mandat”, ja que només serà regidor durant un mes i mig i amb un plenari per davant sense debat polític. Feixas i ha volgut convertir-ho en un acte de reconeixment a Marina Gassol, la regidora republicana que substitueix després de morir recentment, i ha desitjat a tots els regidors que aconsegueixen “construir la ciutat que els barcelonins ens mereixem i la capital que els catalans necessitem”.

De la seva banda, Inma Delgado (PP) ha agraït la confiança que li ha dipositat el partit, després de més d’una dècada com a assessora del grup municipal popular, i ha desitjat el millor per als regidors d’aquest mandat. “Que la il·lusió, l’entusiasme i la bona feina guiï la tasca dels regidors, de servidors públics de Barcleona”, ja dit Delgado, que ocupa el número 10 a la llista del PP a l’Ajuntament.