Els membres dels govern de la Generalitat han cantat “a capella” ‘Els segadors’ a l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova perquè la música s’ha acabat abans d’hora. Mentre cantaven, però, ha començat a sonar a tot volum l’himne espanyol, que dos individus que ja han estat identificats pels Mossos han posat des de l’habitació d’un hotel pròxim a la zona.

 

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha lamentat aquest boicot, considera que es tracta “d’un acte incívic que no respecta una sensibilitat i una manera de fer i de pensar”.
El govern català ha fet una de les ofrenes més matineres després que ho hagin fet els Mossos d’Esquadra, els Bombers i la Guàrdia Urbana. Després també s’ha acostat al monument de Rafael Casanova una delegació del govern municipal.

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”què vols saber de la Diada 2019?” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]