La portaveu del Grup Municipal de Valents, Eva Parera, ha assegurat que amb la renúncia del primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, queda un “panorama preocupant” a l’Ajuntament de Barcelona. Considera que “tothom ha decidit regalar l’alcaldia a Colau” i ha explicat a tall d’exemples el que ella considera que afavorirà que Colau torni a ser alcaldessa: “Collboni marxa, Trias menja amb ella i Maragall vota a favor de les seves propostes”.

La portaveu de Valents ha assegurat que tant Collboni com els regidors socialistes són “corresponsables de la gestió del govern” i ha emplaçat el líder socialista a respondre si es desmarcarà de la gestió de Colau a quatre mesos de les eleccions.

Acusa els líders municipals d’enganyar els ciutadans

Parera ha criticat l’actitud dels líders municipals i els acusa d’enganyar els ciutadans: “L’alcaldessa fa veure que no ha estat ocupa, hi ha un candidat socialista que fa veure que mai no ha estat al govern i un candidat de Junts fa veure que mai no ha estat independentista“, i ha sentenciat que aquests “no fan política, juguen a l’engany”.