El cap de llista de Junts a les eleccions municipals d’aquest 2023, Xavier Trias, ha estat molt contundent a l’hora de valorar la decisió de Jaume Collboni de renunciar a ser regidor i primer tinent d’alcalde de la ciutat per centrar-se en la seva candidatura. Per Trias, és “la constatació d’un fracàs espectacular” del govern municipal liderat per BComú i el PSC. I afegeix: “És un desastre per a la ciutat i per a tots nosaltres. No és seriós”.

“Que em presenti jo crea atabalament”

A l’hora de valorar els motius que han portat a aquesta situació, Xavier Trias ha volgut destacar la seva candidatura: “El fet que em presenti jo crea una atabalament general que fa que es facin coses tan estranyes com aquesta”, ha dit. “El que queda clar”, afegeix, “és que aquest Ajuntament no funciona” i lamenta que amb accions com aquesta “no es guanya la il·lusió, sinó que es genera més desconcert”.

Trias també critica que la resta de regidors socialistes es quedin al govern municipal. “Ho trobo originalíssim” ha etzibat. Diu que la “dimissió” de Collboni sembla un gest per desmarcar-se de la política de Colau, a qui han donat suport tot aquest temps. I afegeix: “La màgia deixem-la per als mags i fem les coses ben fetes, amb seriositat”.