La ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, ha advertit aquest dissabte que la policia pot actuar si s’altera la jornada de reflexió, després que Tsunami Democràtic hagi convocat “activitats polítiques i festives” per al 9 de novembre.

En un acte de campanya dels socialistes per a les eleccions generals 2019 a Tarragona, Delgado ha fet una crida “a la calma” perquè “ni es distorsioni ni es destorbi la jornada de reflexió”. Fer-ho, ha dit, pot suposar cometre delictes electorals. En aquest sentit, ha recordat que els cossos policials tenen el deure de “prevenir la comissió de fets delictius” i ha considerat que aquests dies ja ho han fet “de manera raonable, solvent i proporcionada”. Delgado també ha demanat que la visita del rei Felip VI a Barcelona dilluns es desenvolupi “sense cap alteració d’ordre públic”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]