El líder del PSC, Miquel Iceta, ha retret als membres d’Esquerra Republicana (ERC) que acusin el candidat socialista, Pedro Sánchez, de no tenir principis i s’ha preguntat per què, si pensen això, voldrien que governés ell. Iceta ho ha dit des de Mataró en un míting de campanya en què no ha estat present la cap de llista dels socialistes a Catalunya, Meritxell Batet, que està de baixa mèdica.

El primer secretari del PSC ha assegurat que hi ha sectors de l’independentisme que necessiten la pitjor Espanya possible per eixamplar la base, mentre que els socialistes, ha assegurat, volen la millor Espanya possible, governada per un executiu progressista.

Llances al PP

Miquel Iceta també ha carregat contra el PP: “Em fa certa gràcia quan el PP vol explicar que el PSOE no és constitucionalista; quina fluixa memòria tenen, a qui li va costar arribar al constitucionalisme va ser al PP”, ha ironitzat el líder dels socialistes a Catalunya.

Precisament, aquest divendres el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat que no hi haurà coalició amb els populars després de les eleccions del 10-N.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]