El candidat a l’alcaldia del PSC, Jaume Collboni, no veu sentit al cara a cara previst per a aquest divendres entre la candidata de BComú, Ada Colau, i el candidat d’ERC, Ernest Maragall. Collboni ha explicat que la trobada l’ha fet pensar en la cançó ‘Puro teatro’, de la cantautora cubana La Lupe: “‘Teatro, la vida es puro teatro… Aquest cara a cara és ‘teatro’, perquè Maragall i Colau ja han dit que pactaran“, ha assegurat en un acte a l’Orfeó Gracienc, a la Vila de Gràcia.

Collboni també ha carregat contra el candidat de Barcelona pel Canvi – Ciutadans, Manuel Valls, per haver aterrat a la ciutat només 10 mesos abans de les eleccions: “A la ciutat se l’ha de viure i se l’ha de voler canviar i has de saber de què parles”, ha criticat. El candidat considera que hi ha polítics que “han vingut a provar fortuna però que “no es poden estimar Barcelona perquè no la coneixen”.

També ha intervingut en l’acte la número dos a la llista del PSC, Laia Bonet, que ha insistit en la idea de triar el 26 de maig entre “un govern pro-Barcelona o un govern que respongui a altres lògiques”, en referència al procés independentista. En aquest sentit, Bonet també ha posat Colau en aquest bàndol perquè, segons ha dit, “ha subordinat la seva posició a les forces independentistes”.