Una quarantena d’exregidors socialistes i també els exalcaldes Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu, han signat un manifest de suport a la candidatura de Jaume Collboni, en què reivindiquen “tornar el rumb a la ciutat amb l’experiència i pluralitat de l’equip de Collboni”. El text s’ha presentat aquest dimecres al matí en un acte a la terrassa del MNAC amb representants socialistes que han acompanyat el candidat. En els parlaments, Collboni ha demanat als “progressistes i no independentistes” que concentrin en el vot en l’opció socialista.


Segons Collboni, les enquestes marquen bons resultats per al PSC, fet que convida a pensar en l’alcalida: “Jo hi puc arribar primer”, ha assegurat el candidat, que considera que la ciutat es troba en un “moment crític, però també en una gran oportunitat per girar full al procés i al mal govern”.

“Som maragallistes”

En l’acte hi han intervingut alguns dels signants del manifest, entre els quals hi ha Daniel Mòdol, Assumpta Escarp o Carmen Andrés. Joan Torres, exregidor de Pasqual Maragall, ha reivindicat en la seva intervenció el “maragallisme”, en contraposició a la ciutat “sense model ni orgull de ser” de l’actualitat.