Colau reunio brots coronavirus Generalitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha aprofitat el Black Friday per tornar a demanar als barcelonins que no comprin a Amazon. “Demano als veïns i veïnes de Barcelona que aprofitin el Black Friday per donar suport i comprar al comerç de proximitat“, ha dit en un missatge a les xarxes socials aquest dijous al vespre. El missatge inclou un enllaç amb un vídeo sobre Amazon que, segons l’alcaldessa, “explica molt bé” per què no cal comprar en aquesta gran plataforma.

Segona crida en una setmana

Fa tot just una setmana, el 19 de novembre, Colau ja va fer una crida a no comprar en grans plataformes com Amazon i va demanar també als veïns que comprin al petit comerç, que són els que més han notat les conseqüències de la crisi del coronavirus. Aquestes declaracions l’alcaldessa les va fer en l’acte de lliurament dels Premis Barcelona Comerç i van generar polseguera i reaccions a favor i en contra.

El més crític, Amazon, que a través d’un comunicat va recordar que l’empresa dona feina a 9.000 persones a Espanya i que més de 2.000 petites i mitjanes empreses amb base a Catalunya venen els seus productes en aquesta plataforma. A l’altra cara de la moneda, el petit comerç, que va agrair el gest de l’alcaldessa.