Carina Mejías

L’exregidora Carina Mejías ha abandonat la militància de Ciutadans després de l’acord d’aquest partit amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per allargar l’estat d’alarma pel coronavirus. “La decisió [l’acord amb Sánchez] em resulta impossible de compartir”, explica Mejías en un tuit en què informa que ha demanat la baixa com a militant de Ciutadans.

En la piulada, Carina Mejías diu que en aquests últims mesos hi ha hagut “una gestió de conseqüències tan devastadores per a tots els espanyols” i diu que, per això, ha decidit no mantenir la militància al partit. La baixa de Mejías se suma a la d’altres membres del partit com l’exportaveu al Congrés Juan Carlos Girauta, que també ha marxat pel mateix motiu.

Exregidora de Ciutadans… i del PP

Carina Mejías va ser cap de llista de Ciutadans a Barcelona en les eleccions municipals del 2015, i va aconseguir que la formació taronja entrés per primera vegada a l’Ajuntament amb cinc regidors. El pacte de Cs amb Manuel Valls per a les municipals del 2019 la va allunyar de la política municipal i va ser candidata a les generals i diputada al Congrés. Mejías ja havia estat regidora a Barcelona pel PP.