Sergi Vicente ha assegurat que hi ha un canvi d’hàbits en el consum televisiu i que l’audiència de la televisió s’ha repartit per diferents pantalles. Segons el director de betevé, la TDT concentra ara un públic majoritàriament més gran de 65 anys. “L’audiència se n’ha anat de la televisió, i per això l’anem a buscar allà on és”, ha dit Vicente, que ha lligat també l’audiència als recursos econòmics que es destinin al mitjà.

Jaume Ciurana (PDeCAT) ha dit que els preocupa la davallada d’audiències a la televisió i web i que “la capacitat d’influència” de betevé hauria de ser més elevada. Des de Cs, Marilén Barceló ha dit que l’objectiu del mitjà ha de ser com millorar les audiències i centrar-se en continguts de Barcelona. El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, ha afirmat que tot i no ser el més important “no estem contents amb la baixa audiència” i ha animat a concretar “quin model de televisió pública volem”.

Des del PSC, la portaveu, Carmen Andrés, ha destacat que es vulguin captar nous públics però que “cal prioritzar” els espectadors de la televisió per assegurar que la gent gran no estigui desinformada. Àngels Esteller (PP) ha demanat saber si la nova tendència de betevé és la correcta perquè “l’audiència és millorable”. “Cal clarificar el model i fer el màxim esforç per arribar al màxim de persones”, ha defensat.

La regidora de la CUP Maria Rovira ha dit que esperaven “més ambició” en el canvi de model de betevé. “El model i els continguts de qualitat determinen la influència real del mitjà, i no s’està encertant prou”, ha sentenciat Rovira, que ha preguntat a Vicente si assumirà responsabilitats “pel que no ha funcionat”. El regidor Gerard Ardanuy (Demòcrates) ha dit que “cal prioritzar la qualitat” per damunt de tot.