El president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha respost al programa ‘bàsics’ sobre la possibilitat de repetir la fórmula de Junts per Catalunya a Barcelona. El republicà ha afirmat que és “un error multiplicar” les iniciatives que busquen aglutinar les forces independentistes i ha apostat per buscar consensos a partir del projecte de ciutat.

Alfred Bosch ha posat l’accent en la gestió de la ciutat, per sobre del debat nacional. “A l’alcalde de Barcelona no se li demanarà que resolgui la relació Catalunya-Espanya sinó que la ciutat funcioni”. Bosch també ha deixat clar a ‘bàsics’ que en cap cas renunciarà a liderar la candidatura ja que, diu, se sent avalat per ERC després de ser elegit alcaldable en les primàries del partit.

Bosch respon a Ada Colau per dir que l’Almirall Cervera era “fatxa”

El president del Grup Municipal d’ERC ha celebrat que l’actor galaico-català, Pepe Rubianes, ja tingui un carrer a la Barceloneta. Bosch ha criticat, però, que Ada Colau es referís a l’Almirall Cervera, que donava nom fins ara a la via, com un “fatxa”. “En termes històrics està fora de lloc”, ha explicat, perquè l’almirall va viure i morir abans de la irrupció del feixisme. I ha conclós que “un cop li has tret el carrer, tampoc no cal recrear-s’hi”.

I sobre carrers de Ciutat Vella, Alfred Bosch assegura que també Carles Flavià en mereixeria un.