La seu de Podem Catalunya ha aparegut aquest dijous al matí amb pintades falangistes, banderes d’Espanya i adhesius de la Falange. Entre les pintades es pot veure el jou i les fletxes, missatges com “Fora rojos del barri. La Falange”, “Porcs rojos. La Falange” i un adhesiu amb telèfons i direccions de Twitter d’aquest grup d’ultradreta.

El partit està tramitant una denúncia dels fets amb els Mossos d’Esquadra. En un comunicat, la formació ha condemnat “l’ús de la violència i la coacció” contra les persones que volen “fer que la nostra societat sigui més justa i tolerant”. Podem ha atribuït aquest atac al “clima d’intolerància i odi” que asseguren que “estan sembrant alguns partits”.

Ada Colau els acusa de “covards”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat de “covards” els autors de les pintades contra les seus de Podem Catalunya i Barcelona en Comú. En un missatge a la xarxa social Twitter ha demanat combatre “totes les formes d’odi”. Colau ha enviat també el seu suport a Podem: “Seguim caminant juntes amb l’alegria i la força de saber que som una gran majoria les que estimem més i millor democràcia”.

En la mateixa xarxa social, el compte de Barcelona en Comú ha afirmat que “cap amenaça” els frenarà a l’hora de reivindicar una Barcelona “més justa, feminista i antiracista”.