L’empresari alemany i espanyolista Karl Jacobi ha anunciat que es presenta a les eleccions municipals del maig del 2019; ho farà de la mà del partit d’extrema dreta Nosotros, Partido de la Regeneración Social. Jacobi es va donar a conèixer amb una esbroncada pública al president del Parlament, Roger Torrent, durant un acte al Cercle Eqüestre el març d’aquest any. I, de fet, Jacobi ha fet la seva posada de llarg recuperant aquell moment.

Karl Jacobi esmerçarà bona part dels esforços en l’eix nacional. L’alemany ha defensat que la solució a “la penosa i depriment situació” de l’independentisme passa per la ciutat: “Sense Barcelona, el separatisme no tornarà a aixecar el cap.” És més, Jacobi ha explicat que va prendre la decisió de presentar candidatura pels “milers de peticions d’ajuda” que li van fer arribar després de plantar cara a Torrent.

“Immaculada Colau és un paràsit”

Amb la mateixa duresa que al març, l’empresari ha carregat de forma contundent contra la “nefasta gestió” del govern d’Ada Colau: “Immaculada Colau encapçala una banda d’inútils, paràsits i desaprensius que s’han apoderat de l’Ajuntament com la seva finca particular”, ha sentenciat, davant de l’ovació d’alguns simpatitzants de Nosotros. I ha afegit: “La banda de Colau i els 40 lladres ens està robant el futur, la llibertat i les nostres vides”.

Jacobi ha avisat que “Barcelona necessita ordre i neteja” perquè amb el govern de BComú “ningú no respecta la llei”. En concret, l’alemany ha apuntat els problemes d’inseguretat que viu Ciutat Vella i el fenomen del “top manta”. Davant d’això, ha dit que treballarà per crear “una Barcelona envejable a nivell mundial” i que sigui “capital de la hispanitat”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Coneix tots els candidats a les municipals de Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Qui és Karl Jacobi?

Karl Jacobi fa 35 anys que viu a Barcelona i es dedica al sector empresarial. Actualment és el fundador i president de la companyia de màrqueting i comunicació ComVort Gropup Worldwide. De fet, ha valorat la seva experiència empresarial com a “home d’acció” per arribar a ser alcalde: “Vinc a treballar molt i parlar poc”. I ha afegit que la seva candidatura no neix de cap oportunisme: “Estic en contra dels polítics oportunistes; per oportunisme ja n’hi ha d’altres”.