Josep Bou candidat PP Barcelona

El president d’Empresaris de Catalunya, Josep Bou, ha anunciat aquest dimecres que serà el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona. “Em presento [a les eleccions]. Em presentaré [a les eleccions] amb el PP”, ha dit en una entrevista a Antena3. Bou també ha dit que vol encapçalar una llista “majoritàriament d’independents” per reivindicar una ciutat “catalana i espanyola” que no caigui “al servei del separatisme”. Bou pren el relleu d’Alberto Fernández Díaz, que s’acomiada de l’Ajuntament després de 27 anys. 

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Candidatura del PP amb independents

Amb el lema “Barcelona serà millor, serà de tots”, Bou presentarà oficialment la seva candidatura com a alcaldable del PP en un acte aquest dimecres a la tarda, davant el Monument a les víctimes del terrorisme que hi ha davant del centre comercial Hipercor, l’escenari de l’atemptat d’ETA el 1987 que va suposar la major massacre de la història de la banda terrorista.

Des el PP, el portaveu del Grup Parlamentari, Santi Rodríguez, ha celebrat l’anunci de Bou: “Molt content que Josep Bou sigui el candidat del PP a Barcelona”, ha dit a través d’una piulada. Rodríguez hi ha adjuntat un missatge que deixa entreveure el perfil de la campanya que faran els populars: “Barcelona no és Eslovènia, és Espanya”.