Inés Arrimadas, presidenta de Ciutadans, s’ha apropat aquest dissabte al matí fins a l’oficina de Correus per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions catalanes del 14-F. Al sortir, la líder del partit taronja ha fet una crida a tota la ciutadania: “anirà de molt poc, cal que tothom vagi a votar en massa”, ha subratllat.

Sobre els resultats del CEO, que auguren una davallada de diputats taronges al Parlament, Arrimadas ha aclarit que “cada enquesta dona resultats diferents” i que l’únic factor “segur i decisiu” serà la participació a les urnes.

Insistència en el vot per correu

Enmig d’una pandèmia mundial, Arrimades ha assegurat que el vot per correu és una fórmula “fàcil, segura i senzilla”. Per aquest motiu, ha animat a la ciutadania a fer ús d’aquesta modalitat de vot, que es pot sol·licitar fins el dia 5. La líder del partit però, ha conclòs que “tothom qui ho necessiti, també podrà apropar-se a les meses electorals”.

“L’independentisme està nerviós”

En aquesta atenció amb els mitjans, Arrimadas ha assegurat que “l’independentisme està nerviós”. La sortida dels presos de presó ha estat, segons diu, una estratègia independentista per enfortir la campanya. “Esquerra, Junts i la CUP tenen por perquè saben que ni un tripartit ens guanyarà”, ha afirmat. Metafòricament ha assenyalat que la intervenció dels presos a la campanya és l’últim cartutx de l’independentisme per captar més votants.