Vagó del metro

Transports Metropolitans

(TMB) recomana la utilització del transport públic en els desplaçaments per arribar als espais de celebració de la Festa Major de Gràcia del 2019, que tindrà lloc entre el 15 i el 21 d’agost. En especial, s’ha reforçat el metro, que oferirà 67 hores de servei sense interrupció. Tot i això, TMB recorda que, aquest estiu, algunes línies estan afectades per obres de manteniment i millora.

Les estacions de metro més properes als espais de Gràcia amb activitats de festa major són Diagonal, Fontana i Lesseps (Línia 3, la verda), Verdaguer i Joanic (L4, la groga) i Diagonal i Verdaguer (L5, la blava). Segons informa TMB, les estacions més concorregudes durant les festes es reforçaran amb personal d’informació i atenció i efectius de seguretat. A més, les nits del 16 i 17 d’agost el metro funcionarà de forma continuada: els trens circularan des de les cinc de la matinada de divendres, 16 d’agost, fins a les 12 de la nit del dia 18, diumenge. Això vol dir 67 hores ininterrompudes de servei.

Tot i això, TMB recorda que cal tenir el compte les afectacions que té el metro aquest estiu a causa de les obres de manteniment: l’L1 està tallada entre el Clot i el Fondo, l’L2 té fora de servei el tram entre Paral·lel i la Sagrada Família i l’L5 està afectada entre Can Vidalet i Collblanc.

També es pot arribar a les festes de Gràcia amb autobús. Les línies que hi arriben són la D40, H6, H8, V15, V17, V19, 6, 7, 22, 24, 27, 33, 34, 39, 114 i 116.