com arribar parades sant jordi 2023

Les festes de Gràcia 2023 ompliran els carrers del barri de música, festa i moltes activitats, per exemple, els carrers guarnits. Per això, hi ha diversos talls de trànsit que poden comportar complicacions a l’hora d’arribar al barri. Tant si ets barceloní com si visites la festa major per primera vegada, t’interessarà saber quines opcions tens per arribar-hi.

A continuació, t’expliquem com arribar a les festes de Gràcia 2023 per evitar problemes en els desplaçaments.

Com arribar en metro a les festes de Gràcia 2023?

Després de dos anys de pandèmia, la Festa Major de Gràcia torna del 15 al 21 d’agost amb més de 900 activitats programades. Hi ha diverses línies de metro que arriben a Gràcia i que et permetran arribar a diferents carrers guarnits on hi ha festa major. Podràs arribar-hi amb l’L3, l’L4 i l’L5:

  • L3: Diagonal, Fontana i Lesseps
  • L4: Verdaguer i Joanic
  • L5: Diagonal i Verdaguer

El metro funcionarà ininterrompudament el 18 i 19 d’agost.

Anar-hi en FGC

També pots arribar a Gràcia amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i baixar a la parada de Gràcia.

Les línies d’autobús per arribar a Gràcia

A Gràcia, també hi pots arribar en autobús. Les línies de TMB que arriben al barri són: 22, 24, 27, 39, 45, 47, 55, 87, 92, H6, H8, V17, D40, N0, N4 i N6.

Agafar el cotxe no és una de les millors maneres per moure’s per Gràcia durant aquests dies, perquè hi haurà molts carrers tallats. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, es restringirà la circulació de vehicles entre el passeig de Gràcia, el carrer Gran de Gràcia, la plaça de Lesseps (costat mar), travessera de Dalt, carrer de l’Escorial, travessera de Gràcia, carrer de Bailèn i carrer de Còrsega.