La vaga indefinida dels taxistes en resposta a la regulació de les llicències VTC que vol aprovar la Generalitat ha arribat a la Gran Via. I, allà, hi han deixat els vehicles, amb la intenció de passar-hi la nit.

Els talls de trànsit han començat al voltant de les tres de la tarda quan els taxistes procedents de l’aeroport han tallat tots els carrils entre el carrer de Balmes i el de Passeig de Gràcia. Al voltant de les cinc de la tarda, els talls s’han ampliat al tram de la Gran Via entre els carrers de Calàbria i de Pau Claris.

Aquest divendres, a la tarda, el col·lectiu ha convocat una segona assemblea a la Gran Via per organitzar les properes mobilitzacions. Segons han decidit a la primera assemblea, a la T2 del Prat, tenen previst establir una acampada de protesta a la Gran Via, al centre de la ciutat.


Problemes de mobilitat per la vaga de taxis

L’aturada dels taxistes a la Gran Via ha provocat desviaments al centre de la ciutat. Tot i la plantada a la Gran Via, els taxistes han deixat un carril obert només per a vehicles d’emergència. La marxa lenta procedent de l’aeroport ha provocat aturades puntuals i cues a l’accés a Barcelona per la Gran Via des del Llobregat.