La vaga indefinida dels taxistes en resposta a la regulació de les llicències VTC que vol aprovar la Generalitat ha arribat a la Gran Via. I, allà, hi han deixat els vehicles, amb la intenció de passar-hi la nit.

Els talls de trànsit han començat al voltant de les tres de la tarda quan els taxistes procedents de l’aeroport han tallat tots els carrils entre el carrer de Balmes i el de Passeig de Gràcia. Al voltant de les cinc de la tarda, els talls s’han ampliat al tram de la Gran Via entre els carrers de Calàbria i de Pau Claris.

Aquest divendres, a la tarda, el col·lectiu ha convocat una segona assemblea a la Gran Via per organitzar les properes mobilitzacions. Segons han decidit a la primera assemblea, a la T2 del Prat, tenen previst establir una acampada de protesta a la Gran Via, al centre de la ciutat.


[vc_row][vc_column][vc_btn title=”La proposta de la Generalitat per regular llicències VTC ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/llei-vtc-taxistes-generalitat-reunio/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Problemes de mobilitat per la vaga de taxis

L’aturada dels taxistes a la Gran Via ha provocat desviaments al centre de la ciutat. Tot i la plantada a la Gran Via, els taxistes han deixat un carril obert només per a vehicles d’emergència. La marxa lenta procedent de l’aeroport ha provocat aturades puntuals i cues a l’accés a Barcelona per la Gran Via des del Llobregat.