Sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un vehicle s’ha incendiat a la ronda del Litoral a l’altura de la Zona Franca en sentit Besòs per causes que encara es desconeixen. La columna de fum és visible a força distància i alguns usuaris que s’han vist afectats per les cues se n’han fet ressò a través de les xarxes socials.

El Servei Català de Trànsit ha informat que després de tallar la circulació total en sentit Besòs, entre els quilòmetres 17 i 18 de la via, finalment s’ha pogut habilitar un carril per permetre els pas dels vehicles atrapats per les cues. El foc ha causat fins a dos quilòmetres de retencions.

La Guàrdia Urbana de Barcelona també n’ha informat a través del seu perfil de Twitter i efectua desviaments dels vehicles que s’han quedat atrapats a la retenció que l’incident ha generat a la ronda.

Retencions en ambdós sentits a l’altura de la Barceloneta

Trànsit ha informat, a través de les seves xarxes socials, de dos accidents a la Ronda del Litoral a l’altura de la Barceloneta que també estan provocant retencions en ambdós sentits de la marxa. Els vehicles estan aturats o circulen amb lentitud des de Montjuïc fins a Barceloneta en sentit Trinitat i de Diagonal Mar fins a Barceloneta en sentit Llobregat.