cotxes

La recomanació d’evitar desplaçaments si no és imprescindible no ha tingut tot el seguiment que s’esperava entre els barcelonins. Davant l’aparició de brots nous de la covid-19 a l’àrea metropolitana, la Generalitat ha demanat no moure’s si no és necessari.

Tot i això, aquest divendres al vespre les sortides de Barcelona han presentat algunes cues i circulació intensa als punts habituals d’un inici de cap de setmana, malgrat les recomanacions. De fet, a la ronda de Dalt en direcció Besòs s’ha detectat més circulació que en els darrers divendres.

En concret, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha registrat durant la tarda punts de circulació amb retencions a les rondes de Barcelona, tant a la del Litoral com a la de Dalt, o a carreteres com la C-17 o la C-58. També a l’AP-7 tant en sentit sud com nord, al pas per la Roca del Vallès, Gelida, Subirats o Mollet del Vallès. Fonts del SCT, però, indiquen que les retencions no són més intenses que les que es registren un divendres de trànsit sense restriccions.