Úrsula Corberó

(ACN) L’Audiència de Barcelona ha donat la raó a l’exagent de la Guàrdia Urbana Rosa Peral, condemnada a 25 anys per l’assassinat de la seva parella, i ha sentenciat que el Jutjat número 2 de Vilanova hauria d’haver aturat cautelarment l’emissió de la sèrie de Netflix ‘El cuerpo en llamas. El jutjat va desestimar la pretensió de Peral d’aturar cautelarment la difusió de la sèrie mentre es dirimia la seva demanda per la protecció del dret a l’honor, la intimitat i la imatge.

La jutgessa argumentava que l’exagent no havia pagat fiança prèvia, com preveu la llei. La resolució emesa ara per l’Audiència Provincial de Barcelona acorda estimar íntegrament el recurs de Peral i deixar sense efecte la decisió del Jutjat de Vilanova.

Sèrie emesa sense entrebancs

La sèrie, que finalment es va poder emetre sense entrebancs i que ha recollit diversos premis a festivals d’arreu del món, està protagonitzada per Úrsula Corberó i per Quim Gutiérrez. Narra la mort de l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Pedro Rodríguez a mans de la seva parella, Rosa Peral, i de l’amant d’ella, Albert López, també membres del cos de seguretat barceloní.