Fa dos anys que les famílies reclamen més seguretat als entorns de les Escolàpies de Sant Martí, una escola del Camp de l’Arpa del Clot. Gràcies a la pressió de l’AMPA, ja van aconseguir canviar el carrer per on s’accedeix al centre en col·laboració amb la policia de barri. Abans es feia pel carrer de Coll i Vehí, i ara es duu a terme pel de Joan de Peguera.

Una plataforma única estreta

Ara l’AMPA denuncia que el carrer de plataforma única per on passen els nens i nenes és perillós a les hores d’entrada i sortida. Demanen que s’apliquin diverses mesures com tallar el trànsit rodat a les hores d’entrada i sortida. També, que es reformin alguns carrers del voltant que tenen les voreres molt estretes.

L’AMPA del centre proposa solucions

“Hi ha moltes solucions possibles, tot és arribar a un consens: des de tallar el carrer en uns intervals de temps determinats durant el dia fins a posar-hi senyalitzacions més severes o posar presència policial que limiti la circulació durant aquest temps. El que no podem fer és continuar com estem ara”, afirma Joan Carol, de l’AMPA Escolàpies de Sant Martí. Carol es refereix al carrer de Joan de Peguera. Fins que arriben a aquest punt, algunes famílies han de caminar per voreres massa estretes, assegura una altra membre de l’AMPA, Lupe Julian. El districte de Sant Martí està estudiant les propostes dels representants de les famílies.