Trànsit nocturn

L’operació tornada del pont de Tots Sants està essent complicada a causa dels talls de trànsit provocats per diverses manifestacions. Fins a les 20 h, però, ja havien tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona el 90 % de vehicles previstos: uns 205.000 vehicles.

Una operació tornada complicada per les manifestacions

Tot i que la majoria de vehicles ja han tornat de les seves destinacions, alguns dels accessos a la ciutat es troben tallats des de mitja tarda d’aquest diumenge. És el cas de l’avinguda Meridiana, a l’altura de Fabra i Puig. Des que va fer-se pública la sentència del judici del procés el 14 d’octubre, un grup de manifestants hi talla el trànsit diàriament. Aquest fet està complicant l’operació tornada, ja que és una de les vies d’accés a Barcelona.

tall Meridiana

Aquest diumenge també s’estan produint retencions i talls de trànsit en l’accés a Barcelona per la B-23, a l’inici de l’avinguda Diagonal, encara que afecta també part de la ronda de Dalt. El fort dispositiu de seguretat per la imminent visita del rei Felip VI ha generat també durant tot el dia cues per accedir a la ciutat.

També hi ha afectacions a la Gran Via, una de les artèries principals de la ciutat que està tallada parcialment, a l’altura de la plaça de la Universitat. La causa és l’acampada d’estudiants que hi ha instal·lada des de fa cinc dies i que pot generar retencions.