horari metro barcelona nadal 2022

El metro de Barcelona reforçarà el servei durant les festes de Nadal per fer front a l’augment de la demanda. Concretament s’augmentaran els combois durant els diumenges i festius en què els comerços estan autoritzats a obrir portes. Segons ha informat l’Ajuntament, aquestes són les franges horàries durant les quals s’augmentarà el servei:

  • Entre les 13 h i les 17 h: reforç de l’11,5 %
  • Entre les 17 h i les 21 h: reforç del 12,6 %

Això suposarà un augment de la freqüència de pas, especialment a l’L1 (un 25 %) i a l’L3 (un 33,3 %). Les estacions més properes a les zones comercials es reforçaran amb més personal de seguretat i d’atenció a l’usuari.

Metro durant tota la nit per Cap d’Any

Com ja és habitual, durant la nit del 31 de desembre a l’1 de gener, el metro funcionarà de forma ininterrompuda. A banda, el dissabte 24 de desembre el servei finalitzarà a les 23 h. El dia de Nadal, funcionarà des de les 5 h fins a les 2 h i per Sant Esteve —el 26 de desembre— està previst que acabi a les 24 h.

Els autobusos també es reforçaran durant els dies festius en algunes línies que passen pel centre de la ciutat i per altres eixos comercials. TMB n’augmentarà la capacitat amb més vehicles articulats. La vigília de Nadal, el 24 de desembre, faran l’última sortida a les 22 h.

Notícies del Nadal 2022