Càrrega i descàrrega a Portal de l'Àngel

El nou Pla de mobilitat del Gòtic Nord, que modifica el sentit de circulació dels vehicles al Portal de l’Àngel, ha entrat en vigor aquest dilluns, 14 de gener. Els camions de càrrega i descàrrega poden accedir a la via de vianants des de la plaça de Catalunya, baixar per Portal de l’Àngel i sortir pels carrers de Comtal o de Santa Anna. L’accés a la via de vianants quedarà anul·lat a través d’una pilona quan s’acabi l’horari de càrrega i descàrrega establert i que és de 8 a 11 h  i de 15 a 17 h.

cartell de càrrega i descarrega portal àngel

L’objectiu del nou pla és reduir la presència i el pas de camions per determinats carrers del Gòtic Nord, en un recorregut que fins ara saturava de trànsit aquests carrers estrets.

Pla fruit del consens

El president de l’Associació de Comerciants del Portal de l’Àngel, Àlex Cottet, explica que és un pla consensuat i que “dona resposta a anys de reclamacions de veïns i comerciants de la zona”. Segons els comerciants, serà el “millor per al comerç, els veïns i per a la gent que ve de fora”.

L’entrada en vigor del pla, prevista per al 3 de desembre, es va haver d’ajornar per problemes tècnics, com ara errors en els nous senyals que indicaven més temps del permès per fer la càrrega i descàrrega.