Les famílies de l’Escola Fluvià, a Diagonal Mar i el Front Marítim, denuncien els perills que hi ha al voltant del centre a causa de la manca de mesures de seguretat i de la proximitat amb les moltes oficines que hi ha al 22@, on s’ubica. Expliquen que la situació és especialment complicada a les hores d’entrada i sortida a causa del trànsit que es genera i demanen una sèrie de millores per fer més segurs els entorns de l’escola. Estan recollint signatures per aconseguir-les quan més aviat millor.

L’Escola Fluvià, envoltada d’oficines

A l’Escola Fluvià, l’entrada i sortida del centre coincideix amb la dels treballadors de les oficines que hi ha en aquest punt del 22@ i genera problemes de convivència. Així ho expliquen des de l’Associació de Famílies d’Alumnes del centre. Denuncien que hi ha vehicles que no respecten les normes viàries i, adverteixen, que es produeixen atropellaments.

Mesures concretes per pacificar la zona

Les famílies reclamen més presència policial, entre altres mesures. També proposen que es limiti la velocitat, que els semàfors siguin fixes i no intermitents i que s’instal·lin elements de seguretat diversos, com bandes rugoses o baranes.

Volen recollir 8.000 signatures

Han recollit ja més de 4.000 signatures, però volen arribar a les 8.000 perquè l’Ajuntament aprovi l’aplicació de forma immediata d’aquestes mesures. També estan en contacte amb altres associacions de mares i pares per lluitar conjuntament per la pacificació dels entorns de tots els centres escolars de la ciutat.