Amb motiu de les Festes de la Mercè 2023, el metro donarà servei ininterromput durant 91 hores seguides. Així, els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 22, fins a les 12 de la nit de dilluns, 25.

TMB reforçarà i adaptarà l’horari del metro i d’autobús que donen servei tant als escenaris habituals com a la resta d’espais descentralitzats que acolliran activitats de la festa major. Hi haurà més trens a totes les línies convencionals i també hi haurà més personal d’atenció al públic i seguretat en aquelles línies i estacions de la xarxa de metro més properes als diversos escenaris dels actes programats per la festa.

Reforços de transport públic a Montjuïc i a les platges

Amb motiu de les activitats programades al Castell de Montjuïc i al Palauet Albéniz, dissabte, 23, diumenge, 24, i dilluns, 25 de setembre, entre les 10.30 i les 21 hores, s’ha previst un reforç especial de la línia 150 de bus, que connecta la plaça d’Espanya amb el Castell de Montjuïc. A més, per ampliar-ne la capacitat, els tres dies de festa la línia circularà amb vehicles articulats i tindrà un interval de pas d’entre els 5 i els 6 minuts.

Per al Piromusical, una de les cites més multitudinàries de les festes que tindrà lloc dilluns, 25 de setembre, a les 22 hores, a l’avinguda Reina Maria Cristina, TMB reforçarà totes les línies de metro, en especial l’L1 i l’L3 (estació d’Espanya).

Per accedir amb transport públic als concerts programats a la platja del Bogatell i per al festival pirotècnic a l’espigó del Gas de divendres, 22, i dissabte, 23 de setembre, s’hi podrà arribar en metro amb l’L3 (estació de Drassanes) i l’L4 (estació de Barceloneta) i les línies regulars de bus D20, H14, V13, V15, V17, V19, 47 i 59.

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?