Tres dones han hagut de ser ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques, dues per inhalació de la pols de l’extintor i una tercera per una caiguda durant la sortida. Totes han estat ateses a l’estació. Amb tot, el servei de metro ha estat aturat durant sis minuts. (Foto: @BernatMonzo)

Tot ha començat quan un noi amb la cara tapada i que transportava esprais ha aturat el metro, segons TMB. El personal de seguretat l’ha intentat aturar i en aquell moment el suposat grafiter ha agafat un dels extintors de l’estació i ha ruixat l’andana per crear la confusió.

Les portes del metro eren obertes i la pols de l’extintor ha entrat també dins dels vagons. El pànic s’ha apoderat dels passatgers, que han sortit corrents. El personal de l’estació de Badal ha obert les portes per facilitar la sortida dels viatgers. El vàndal ha aprofitat la confusió per fugir amb la resta de viatgers.

Durant els moments de tensió, tres dones han resultat ferides lleus i han necessitat assistència del SEM al lloc dels fets. Dues han inhalat la pols de l’extintor, mentre que la tercera ha caigut durant la desbandada.