La línia 24 d’autobús tindrà aviat un trajecte més curt. Ara comunica el Carmel i Can Baró amb Sant Antoni, però en pocs dies finalitzarà el recorregut a la plaça de Catalunya. Aquest és el primer d’una sèrie de canvis que TMB preveu fer en les línies que passen per aquests barris d’Horta-Guinardó. El veïnat s’ha reunit ja en diverses assemblees i prepara mobilitzacions contra les darreres decisions.

Els veïns anuncien mobilitzacions a l’entorn de la plaça de Sanllehy de cara als pròxims dies. Reclamen solucions per al transport públic al voltant del Parc Güell per la massificació turística que hi ha.

En aquest sentit, creuen que fer acabar el trajecte de la línia 24 d’autobús a la plaça de Catalunya no solucionarà aquest problema, sinó tot el contrari: encara el faran servir més turistes i això anirà, diuen, en detriment dels usuaris habituals. Actualment, alguns turistes utilitzen aquest autobús per accedir a llocs turístics, com el Parc Güell o el turó de la Rovira i al Parc Güell.

Canvis de recorregut en els busos 39, 55 i 92

La línia 24 d’autobús serà la primera de les que donen servei a Can Baró que canviarà el recorregut, però pròximament en vindran més. Els busos 39, 55 o 92 també escurçaran el trajecte. Els veïns demanen participar en la implantació de la nova xarxa d’autobusos. La Coordinació de Busos de Can Baró explica que, per ara, no ho han pogut fer.